Welkom bij Gran Cafe Latino

De perfecte start van een gezellige avond.

Ontdek onze bar

Onze Bar

Onze gezellige bar en ruime terras bevinden zich op de begane grond van het populaire Gay uitgaans- en winkelcentrum Yumbo in Playa del Inglés. In de bekende "flaneer"-hoek tussen de bars "Adonis", "Peppermint", "Parrots" en "Junior", waar zien en gezien worden het motto is, heeft u vanaf ons terras een fantastisch ruim uitzicht naar de andere terrassen en de daartussen flanerende voorbijgangers. Wij zijn alle dagen van het jaar geopend vanaf 18.30 tot 02.00 uur. Alle dagen vrolijkheid en gezellige mensen uit diverse landen. De muziekkeuze bestaat voor een zeer groot deel uit latino muziek. Hier hoor je de spaanse hits, samba, salsa, merengue, maar natuurlijk ook het overige genre. Voor de lokale bevolking zijn wij een populaire ontmoetingsplaats, dus de perfecte start voor een gezellige avond en nacht. Hier ontmoet je je "Latin-Lover"! Wij zijn alom bekend om onze heerlijke koffies en daarnaast hebben wij natuurlijk diverse longdrinks en lekkere cocktails. Probeer "Cocktail Latino" eens!! Onze vriendelijke en behulpzame bediening adviseert u graag in uw keuze. Tevens kunnen wij u vakantietips geven om u te laten genieten van een heerlijke en zonnige vakantie in Gran Canaria. Gran Café Latino, el único con sabor latino!

Zie onze galerij

Openingstijden

We zijn alle dagen van het jaar open

Open vanaf

06:30 pm

Tot

02:00 am

Belangrijke evenementen

Tijdens het hele jaar

Carnaval:
We weten niet wie hen aan elkaar heeft voorgesteld of van wie het idee kwam, maar het is duidelijk dat de carnavalsfeesten en het mooie weer in het zuiden van Gran Canaria voor elkaar bestemd waren. En bovendien zie je in februari, wanneer je de kou goed beu bent, dat het carnaval met je mee is gereisd naar het strand. Elk strand aan de zuidkust van het eiland doet mee, van Meloneras tot San Agustín.

Gay Pride:
Aan dit feest doen elk jaar steeds meer mensen mee en ook in mei zakken heel wat Europese toeristen af naar Gran Canaria. Er is elk jaar ook steeds meer te doen rondom de Gay Pride en de omringende festiviteiten. Gedurende een week is er elke dag en nacht wel iets te doen en het wordt elk jaar steeds leuker. Maar wat maakt de Gay Pride Maspalomas nu anders dan de honderden andere gay pride-optochten elders ter wereld? De zon natuurlijk, en het enorme strand dichtbij. De muziek en feestvreugde gaan tot diep in de nacht door. Maar er is nog één belangrijke reden.

Gran Canaria

Gran Canaria is een klein miniatuurcontinent.

Gran Canaria is een continent in het klein. Een eiland dichtbij Europa, met talrijke stranden en afwisselende landschappen. Bijna 60 kilometer aan stranden verdeeld over 236 kilometer kust, onder een heerlijk zonnetje dat hier zijn vaste intrek lijkt te hebben genomen. Er zijn hele drukke en bekende stranden, zoals het uitgestrekte strand van Maspalomas, een enorme strook goudgeel zand van het strand Playa del Inglés tot aan de vuurtoren van Maspalomas rondom een woestijn van duinen aan de zuidkust van het eiland. Maar er zijn nog talrijke andere stranden, zoals het gezinsvriendelijke en rustige strand van San Agustín, het strand Playa de Amadores of het kleine strandje van de haven van Mogán. Of misschien ga je wel voor het bruisende leven van de toeristische trekpleister Puerto Rico, een stad met een van de beste klimaten van het hele land.